Who's Online

На сайті 86 гостей та відсутні користувачі

Щоб пам'яті не згасла свіча...

Golodom5.jpg

День вшанування пам'яті жертв Голодоморів щорічно відзначається в Україні та у світі в четверту суботу листопада. День пам'яті припав на 26 листопада. Цього року українці вшановують 90-ті роковини Голодомору-геноциду 1932–1933 років.

Детальніше...

Екскурсія Ужгородом для студентів коледжу

зображення_viber_2022-11-25_19-25-39-555.jpg

Для студентів-першокурсників в межах вивчення курсу всесвітньої історії було проведено екскурсію “Ужгород чехословацький” викладачкою історії Вікторією Павлик. Маршрут починався з театральної площі, прямував набережною Незалежності до моста ім. Масарика. Студенти побачили локації, які пов'язані з історією Ужгорода міжвоєнного періоду: Липову алею, міський поштамт, місце, де колись протікав малий Уж, колишню жандармерію, тощо. Цікавими були пам'ятки, присвячені першому президенту Чехословаччини Томашу Масарику: ясен, міні-скульптурка, школа, погруддя, сквер, міст.

Конкурс кулінарної майстерності по приготуванні "Автентичні страви моєї родини"

зображення_viber_2022-11-25_20-05-32-861.jpg

Сьогодні, 25.11.2022р., на базі кухні лабораторії УТЕІ  ДТЕУ проходив конкурс кулінарної майстерності по приготуванні " Автентичні страви моєї родини". Студенти спеціальності "Харчові технології " УТЕК ДТЕУ та студенти УТЕІ ДТЕУ готували страви у двох номінаціях - "Автентична страва моєї родини" та "Чорний ящик". Усі учасники конкурсу продемонстрували на високому рівні свої навички роботи та презентували страви членам дегустаційної комісії.

Детальніше...

Студенти коледжу відвідали старовинне словацьке місто Кошице

зображення_viber_2022-11-23_09-42-42-989.jpg

12 листопада студенти ВСП «УТЕФК ДТЕУ» разом з викладачами коледжу відвідали старовинне словацьке місто Кошице, яке в 2013 році було визнане культурною столицею Європи. Екскурсанти мали можливість прогулятися найбільшим зоопарком у Словаччині. Тут кожен міг знайти для себе щось цікаве: веселі мавпочки, кумедні ведмеді, пінгвіни, граційні антилопи, яскраві пави, папуги та ще багато інших представників фауни зі всіх куточків світу.

Детальніше...

Україна – країна нескорених!

ппвапв1.jpg
«Україна – країна нескорених!»: студенти коледжу долучились до відзначення Дня Гідності та Свободи.
 

Детальніше...

Відкрите лабораторно-практичне заняття з дисципліни "Закарпатська кухня"

zakakukh12.jpg

11 листопада 2022 року на базі кухні лабораторії УТЕІ ДТЕУ відбулося відкрите лабораторно-практичне заняття з дисципліни "Закарпатська кухня". Студенти 4 курсу спеціальності "Харчові технології" готували, під керівництвом викладача Куклишин М.І., здавна всі відомі страви нашого регіону: Форель запечена з картоплею по-селянськи, крученики м'ясні з картоплею печеною, картопля фарширована м'ясною начинкою та грибна мачанка, чірке попригаш з метаними галушками, м'ясо по-полонинськи з рисом відварним.

Детальніше...