Циклова комісія хіміко-технологічних дисциплін

 Пічкар нове фото зменшене  
ПІЧКАР МАРІАННА МИХАЙЛІВНА
Викладач, спеціаліст вищої категорії, голова циклової комісії хіміко-технологічних дисциплін.
 
Освіта:
2004р. - Вінницькийторговельно-економічнийуніверситет, спеціальність «Державні фінанси».
2010р. -  Київський національний університет харчових технологій, спеціальність «Технологія хліба, макаронних і кондитерських виробів та харчоконцентратів», кваліфікація технік-технолог.
 
Професійна діяльність:
2000р. – лаборант,
2002р. – майстер виробничого навчання,
2005р. – викладач,
2010р. – голова циклової комісії технологічних дисциплін.
 
Викладає дисципліни: «Фізіологія харчування», «Організація барної справи», «Організація виробництва і обслуговування в закладах ресторанного господарства».
 
Область наукових інтересів:
Автор навчально-методичних видань з дисциплін :
- «Організація виробництва в закладах ресторанного господарства»,
- «Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства»,
- Переддипломної практики.
      
  Додаткова інформація:
- член атестаційної комісії Івано-Франківського коледжу,       
- член апеляційної комісії Всеукраїнської олімпіади з «Виробництва  харчових технологій» 2011р. та 2012р.,
-керівник призерів міжнародних конкурсу «Тематичне сервірування столу»,  що проводилися в Словаччині та Угорщині, 2013р.,
-керівник учасника ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з «Виробництва харчової продукції» 2016р.,
-експерт всеукраїнського конкурсу «WorldskillsUkraine» 2016,
-керівник призера Міжнародного конкурсу «SWEETCUP-2017» м. Пряшів,
-учасник польсько-українського проекту «Карпатські смаки на кордоні двох культур» 2019р.,
-голова журі кулінарного конкурсу етнічного фестивалю «Лемківська ватра» 2018р, 2019р.
     
   

 

     
 0003  
ПЕРЕБЗЯК МАРІЯ МИХАЙЛІВНА
Викладач, спеціаліст першої категорії, майстер виробничого навчання.
 
Освіта:
2014р. - Київський торгово-економічний Інститут, спеціальність    «Менеджмент організації».
 
Професійна діяльність:
1978р. – майстер виробничого навчання,
2019р. – викладач.
 
Викладає дисципліни: «Виробництво борошняних кондитерських виробів», «Технологія виробництва кулінарної продукції».
 
Область наукових інтересів:
Автор навчально-методичних видань з дисципліни «Виробництво борошняних кондитерських виробів».
 
Додаткова інформація:
- керівник призера конкурсах фахової майстерності «Закуска Фест» 2013р.,
- керівник призера Міжнародного конкурсу «SWEETCUP-2014» м. Пряшів,
- керівник призера кулінарного конкурсу Міжнародного фестивалю «Мій рідний край»,
- керівник призера фестивалю «Барбекю» до Дня Університету, КНТЕУ 2014р.,
- керівник призера Міжнародного студентського фестивалю «Карпати-фест- 2014»,
- керівник призера фестивалю «Борщфест» , КНТЕУ 2018р.
     
 кіреш нове фото  
          КІРЕШ ВІКТОРІЯ ВАСИЛІВНА
Викладач, спеціаліст першої категорії, майстер виробничого навчання.
 
Освіта: 
2009р. - Київський національний університет харчових технологій, спеціальність «Технологія хліба, макаронних і кондитерських виробів та харчо концентратів», кваліфікація технік-технолог.
 
Професійна діяльність:
2003р. – лаборант,
2004р. – майстер виробничого навчання,
2019р. – викладач.
 
Викладає дисципліни: «Технологія виробництва кулінарної продукції».
 
Область наукових інтересів:
Автор навчально-методичних видань з дисципліни «Технологія  виробництва кулінарної продукції».
 
Додаткова інформація:
- керівник студентської команди в «Тиждень української кухні» в м.Римавська Собота, 2010р.,
- керівник призера кулінарного конкурсу Міжнародного фестивалю «Мій рідний край»,
- керівник призера фестивалю «Барбекю» до Дня Університету, КНТЕУ 2014р.,
- керівник призера Міжнародного студентського фестивалю «Карпати-фест - 2014»,
- керівник призера фестивалю «Борщфест» , КНТЕУ 2018р.

 

     
 0004  
ШКРАБ СТЕФАН СТЕФАНОВИЧ
Викладач, спеціаліст І категорії.
 
Освіта:
1984р.-  Полтавський кооперативний інститут, спеціальність “Технологія і організація громадського харчування”.
 
Професійна діяльність:
1990р. – майстер виробничого навчання,
2002р. – викладач.
 
Викладає дисципліни: «Устаткування в закладах ресторанного господарства», «Процеси і апарати харчових виробництв».
 
Область наукових інтересів:
Автор навчально-методичного видання з дисципліни «Процеси і апарати    харчових виробництв».
 
Додаткова інформація:
- керівник призера кулінарного конкурсу Міжнародного фестивалю «Мій рідний край»,
- керівник команди студентів під час обслуговування Міжнародної конференції «Ширава Арт», м.Земплінська Ширава в Словаччині.
     
 Огарь  
ОГАРЬ ЕРІКА ІВАНІВНА
Викладач, спеціаліст вищої категоріі.
 
Освіта:   
1999р. - Ужгородський державний університет, спеціальність «Хімія», кваліфікація «Викладач хімії».
2003р. -  Вінницький національний торговельно-економічний університет, спеціальність «Державні фінанси».
 
Професійна діяльність:
1993р. – лаборант,
1999р. – викладач.
 
Викладає дисципліни: «Органічна хімія», «Неорганічна хімія», «Фізична і колоїдна хімія», «Основи стандартизації та контролю якості харчової продукції».
 
Область наукових інтересів:
Автор навчально-методичних видань з дисциплін «Органічна хімія», «Неорганічна хімія», «Основи стандартизації та контролю якості харчової продукції».
 
Додаткова інформація:
- організатор виставки творчих студентських робіт з «Органічноі хіміі»,
- учасник онлайн конференціі з медіаграмотності.
     
 0001  
КУКЛИШИН МАРІЯ ІВАНІВНА
Лаборант відділення харчових технологій, викладач за сумісництвом, спеціаліст першої категоріі.
 
Освіта:
2010р. -  Київський національний університет харчових технологій, спеціальність «Технологія хліба, макаронних і кондитерських виробів та харчо концентратів», кваліфікація технік-технолог.
 
Професійна діяльність:
1995р. – лаборант,
2008р. – сумісник викладач
 
Викладає дисципліни: «Закарпатська кухня», «Барна справа», Кухня народів світу».
 
Область наукових інтересів:
Співавтор навчально-методичного видання з дисципліни «Закарпатська кухня».
 
Додаткова інформація:
- керівник учасника фахового конкурсу «Хіп-Хоп вареники у м. Івано-Франківськ 2013р.,
- керівник учасника ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з «Виробництва харчової продукції» 2016р.
   
 
   
ДОЛИНАЙ ТЕТЯНА МИХАЙЛІВНА
Лаборант відділення харчових технологій.
 
Освіта:
2018р. - Київський торгово-економічний Інститут, спеціальність «Харчові технології».
 
Професійна діяльність:
2019р. - лаборант